Το Belles Historic Trail επιστρέφει το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Απριλίου 2024

Επιστρέφουν το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Απριλίου 2024 στις Σέρρες, οι αγώνες ορεινού δρόμου «Belles Historic Trail» στις νοτιοδυτικές πλαγιές της οροσειράς της Κερκίνης (Μπέλλες) και με σημείο εκκίνησης και αφετηρίας το Νέο Πετρίτσι. Η αρχή της άνοιξης είναι μία από τις καλύτερες εποχές στο Μπέλλες, με εντυπωσιακή εναλλαγή χρωμάτων στο φυσικό τοπίο και θερμοκρασίες που δεν δυσκολεύουν τους δρομείς.

Μετά την επιτυχία των προηγούμενων δύο χρόνων, η διοργάνωση διευρύνεται χρονικά κατά μία ημέρα, συμπεριλαμβάνοντας νέους αγώνες που θα δώσουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να απολαύσουν μοναδικές δρομικές εμπειρίες που συνδυάζουν ταχύτητα και αγώνες trail, σε ένα από τα πλέον πανέμορφα και ιστορικά βουνά της χώρας μας.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του φυσικού και ιστορικού πλούτου της οροσειράς του Μπέλλες, στο βόρειο άκρο των Σερρών, που αποτελεί φυσικό σύνορο με τη γειτονική Βουλγαρία.
Επιμένοντας στο κεντρικό moto : «’’Ευ αγωνίζεσθαι‘‘ σε μονοπάτια, που έγραψαν ιστορία !!!» ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Πετριτσίου σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στην φετινή διοργάνωση τόσο με τις κλασικές διαδρομές «Βelles Historic Trail» (22 χλμ) και Sultanitsa Trail Run (8 χλμ), τον παιδικό «Riko Kids Run» όσο και τους νέους αγώνες (5 χλμ, Vertical Challenge) που θα εμπλουτίσουν επιπλέον το δρομικό πρόγραμμα. Οι βασικοί αγώνες της διοργάνωσης θα συμπεριλαμβάνονται και φέτος στο ITRA National League.

Λεπτομέρειες στην επίσημη Προκήρυξη του Belles Historic Trail που θα δημοσιοποιηθεί τις επόμενες μέρες. Τσεκάρετε την ημερομηνία των αγώνων (27 & 28 Απριλίου 2024) και μείνετε συντονισμένοι στο www.belleshistorictrail.gr

Leave a Reply