Στο επίσημο καλεντάρι αγώνων της ITRA το Belles Historic Trail

Με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα για το 2ο Belles Histroric Trail στο Νέο Πετρίτσι Σερρών, στις 3 και 4 Ιουνίου 2023, η Οργανωτική Επιτροπή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η διοργάνωση έγινε μέλος της ITRA (International Trail Running Association – Διεθνής ένωση για το trail running) και πως οι δύο βασικοί αγώνες, συμπεριλαμβάνονται και επίσημα στο ITRA National League 2023.

Συγκεκριμένα οι αγώνες :

Πρόκειται για μια σημαντική θετική εξέλιξη για τους δρομείς που συγκεντρώνουν βαθμούς για να συμμετάσχουν και σε αγώνες του εξωτερικού, αλλά και ένα κίνητρο για τον κάθε ένα δρομέα να βλέπει το όνομα του στις λίστες με τους κορυφαίους δρομείς του ορεινού τρεξίματος και όχι μόνο.
Belles Historic και Sultanitsa Run Trail, θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Κυριακής 4 Ιουνίου 2023 στις Ν.Α. πλαγιές της οροσειράς της Κερκίνης, με σημείο αφετηρίας το Νέο Πετρίτσι. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί και ο παιδικός αγώνας Riko Kids Run (1,2 Κm) εντός toy αστικού ιστου Νέου Πετριτσίου. Tην προηγούμενη μέρα, Παρασκευή 3 Ιουνίου, θα λάβει μέρος ο αγώνας Vettical Challenge ΥΙDI (1 Km) με υψομετρική διάφορα 310 μ.

Πληροφορίες και εγγραφές : www.belleshistorictrail.gr
Πληροφορίες : Αλέξανδρος Σαμαράς ( 6936149780)

Πληροφοριακά η International Trail Running Association (ITRA), είναι μια ανεξάρτητη ομοσπονδία αγώνων βουνού με στόχο τη δημιουργία ενός δίκαιου και αντικειμενικού συστήματος αξιολόγησης αγώνων και αθλητών βουνού. Σκοπός της είναι να αποτελεί ένα εργαλείο για την εισαγωγή κριτηρίων για τη συμμετοχή σε αγώνες και η απόδοση στον κάθε αγώνα μία βαθμολογία δυσκολίας, αλλά και αξιολόγησή τους.. Αναλυτικά και περισσότερα στοιχεία στο επίσημο site : www.itra.run

Leave a Reply